LA WEB DE LA COORDINADORA

Web/Blog de la Federacio Coordinadora d´Entitats Culturals del Regne de Valencia (Desde 1977)

lunes, 16 de abril de 2018


 
Valencia, 13 d'Abril de 2018

Volgut/a amic/a:  La vertiginosa velocitat que ha agarrat el proces de catalanisacio de Valencia en la presencia del tripartit PODEMOS/PSOE I COMPROMIS en les institucions valencianes, aixina com la clara intencio del nacionalisme catala de trencar Espanya, mos ha de posar en guardia a tots els valencians. Els que portem anys anunciant l'aplegada d'este problema hem soportat campanyes de desprestigi unides a despreciar el risc que suponia l'alvanç del catalanisme. Ara ya està aci mes que mai. Els partits de l'oposicio no acerten a propondre una eixida definitiva al problema: El PP està KO en nostra Comunitat i Ciutadans no deixa de ser un partit catala que no accepta la personalitat diferenciada de nostra cultura i identitat. Per aixo tenim que fer alguna cosa, alguna cosa  que siga un verdader i contundent ¡¡ PROU!! o ¡¡BASTA YA!! i no conformar-mos en vots utils que, al final, no servixen per a res. Per a fer-ho be i encertar,  i despres de l'exit de nostra gran manifestacio del passat 11 de Novembre,  se fa necessari posar en comu les idees de tots els colectius i persones que mos sentim profundament preocupats pel problema i necessitem buscar  la millor solucio.

Per aixo, t'invite personalment a que m'envies un correu a coordinadoraentitatsrv@gmail.com o cridant al 96 369 97 95 i t'apuntes per a assistir a nostra CONVENCIO 2018 el proxim dissabte 5 de Maig, a les 10 hores, en l'Hotel Valencia Palace, passeig de l'Alameda de Valencia, en acces lliure i gratuit. La sesió será a soles matutina i la tancarem en un dinar a les 15 hrs. en el mateix hotel al preu de 25 euros a la que los que vullguen podran apuntarse comunicant ho en urgencia al correu de la Coordinadora e ingresant l´import en la següent Cta: BBVA   ES98 0182 0501 1102 0155 6872.

Despres de tants anys de lluita  en un cami dur i costera amunt necessitem, mes que mai, sentir l'ale i soport personal de quins compartim l'ilusio desesperada de TORNAR A  FER UNA VALENCIA GRANDE  I UNA ESPAÑA MILLOR.

T'espere.


     Juan Garcia SENTANDREU

 President de la Federacio Coordinadora d'Entitats Culturals del Regne de Valencia

No hay comentarios:

Publicar un comentario